Toissapäivänä saapui pakettikortti, mutta en silloin viel ehtiny sitä hakemaan. Eilen sitten paketin noudin, mutta nyt vasta ehdin postaamaan sitä.
Niin tämäkin kierros loppuu, kuten kaikki kiva aikanaan. Seuraavalle kierrokselle en lähteny mukaan tai unohdin ilmoittautua mukaan. Toisaalta ehkä näin parempi, kun tiedän miten kiire tulee olemaan kesä, niin en paketteja välttämättä olis ehtiny lähettääkään. Katsottava taas syksyllä, jos innostuisi.
Tällä kertaa teemana oli hupailu, tämmöisen paketin sain...

Paketissa oli vaik mitää kivaa:
- lätkäilmapalloja (joko vapun juhlintaa tai paremminkin jos se lätkäkulta tulisi taas niin juhlistettais sitten sitä pallojen kera.)
- sinistä koristelugeeliä
- kortti paljastuksineen
- vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa (tätä en ole vielä kokeillutkaan).
- royal-suklaata (suosikkimakuni)
- pussi pistaasipähkinöitä (nää on parhaita)
- tupperware kulho (johon voin vaikka laittaa nuo pistaasipähkinät esille)
- malli kakun koristeluun, tällä kertaa ilmapalloilla koristeluun...

Salaiseksi pariksini paljastui kaimani Piia, Piian jutuista. Olenkin hänen blogissa välil vieraillu, mut hämmästyttävintä tässä on se, että Piia bongas tääl mun blogis kävijämäärän, kun siihen laitoin pystyyn pienen kilpailun.
KIITOS kovasti näistä kuukausista Piia ja lähettämistäsi paketeista, kaikki ovat olleet todella kivoja. Ja lupaamani palkinto on ensi viikolla sinulla, anteeksi kun sen tuleminen on kestänyt... Pidetään vaan Piia yhteyttä ainakin blogien välityksellä.