Osallistuin aivan ensimmäistä kertaa tähän rinkiin. Minut yllätettiin aivan mielettömän ihanalla paketilla. Tämä paketti piristi päivääni kummasti, kun aamu ei alkanut ihan niin kuin piti. Miehellä piti olla vapaapäivä, mutta yllättäen tuli käsky töihin pariksi tunniksi. Olimme jo ehtineet sopia, että kerrankin ku pääsisimme taas kahdelleen kauppaan, niin käydään siel rauhassa. Jouduin sit yksin käymään kaupas kuitenkin. :( Tämä paketti kuitenkin piristi jo heti, vaikka en ollut sitä edes avannut. Oli niin ihan MArimekon Unikko paketti. Autossa pakettia sitten jo avasin ja sisältökin oli upea.

Paketissa oli:

- nippu piparkakkumuotteja (näitä ei koskaan ole liikaa)

- ihana joulusukka-lahjapussukka

- purkki ruokasoodaa

- paketti taatelia

- pussi rusina-mantelisekoitusta (tulee jo tänään käyttöön, kun ajattelin glögiä lämmitttää, kun sain ihanan uutisen kuulla tänään, tästä kohta lisää)

- pussillinen suklaakarkkeja (tai niin epäilen niiden olevan)

- ohje SLYni isoäidin aikaan valmistettuun mehukkaaseen taatelikakkuun. Ohje onkin ihanan vanhanaikainen, jota kyllä tulen kokeilemaan. Viimeistään tuleviin omiin juhliini (kerron kohta tästä lisää)

- Ihana nallekortti, jossa teksti "Elämän pienien asioiden ymmärtäminen on suurta viisautta."

Iso kiitos tästä paketista ja mukavaa adventin aikaa sinullekin sekä ihanaa Joulun odotusta!

Sitten siihen lupamaani paljastukseen siitä ihanasta uutisesta.

Olen opiskellut nettilukiossa tavoitteenani saavuttaa lukion päättötodistus sekä YO-todistus lakin kera. Tänään tuli tieto, että olen SYKSYN 2010 YLIOPPILAS. Koulussa kävin siis tekemässä vain kirjoitukset, muuten opiskelu tapahtu etänä netin välityksellä. Aikaa tähän ruljansiin kului 2v 9kk kaiken tämän perheen pyörityksen rinnalla, toiminhan tässä välillä myös perhepäivähoitajana, mutta opiskeluja en keskeyttänyt. Olen niin onnellinen, kun pitkäaikainen haaveeni on nyt käynyt toden ja saan alkaa juhlia järjestämään, jotka ovat 4.12 (lakitus tapahtuu kylläkin jo 3.12, mutta on niin myöhään, että juhlimme siksi vasta seuraavana päivänä).