Lauantaina 13.11 leivottiin koko perhe pipareita. Aluksi suunniteltiin, että leivotaan isänpäivänä, mutta sitten päädyttiin siihen, että leivoimme lauantaina. Samalla tehtiin piparkakkutalon osatkin. :)

Isänpäiväaamu olikin ihanan valkoinen, kun yöllä oli tullut lunta 10 cm lisää. Porukalla sitten ulkoiltiin ja tehtiin lumitöitä. Ruuaksi meillä oli hirvenlihapaisti, valkosipuliperunoita ja vihreä salaatti. Jälkkäriksi oli täytekakkua, jonka vanhempi pojistamme sai täyttää ja kuorruttaa sekä koristella. Tämmöinen siitä sitten tuli:

Piparkakkutalon osat koristelin eilen ja tänään kasasin sen, kun olin pari tuntia yksin kotona. Nuorimmaisella kun oli tänään kerhopäivä, niin oli helpompi kuuman sokerin kanssa touhuta, kun hän ei ollut kotona. Tämmöinen meidän talostamme sitten tuli:

Talon takana ja tuossa pienessä aitassa on sisällä ledtuikku palamassa. Minusta tästä tuli ihanan näköinen. JA on varmasti mukava, kun on hämärää ja nuo tuikkujen valo loistaa ikkunoista. :) Tämän myötä toivottelen kaikille rauhaisaa joulun odotusta.