Aluksi pahoittelut, kun nyt vasta tulevat lasten paketeista kuvat, minulla on ollut valintakoehaastatteluja kouluihin ja sitten heti perään siitä lähdimme kesälomareissulle. Tästä syystä he, jotka meiltä olivat saamassa paketteja saavat ne nyt hieman myöhässä. Toivottavasti olisivat tänään viimeistään huomenna perillä.

Johanna sai ensimmäisenä pakettinsa.

Kuvasta puuttuu kortti, koska se oli nyt johonkin jo kadonnut. Ja tästä syystä ei muisteta, kuka oli paketin lähettämisen takana. KIITOS kuitenkin paljon paketista ja aiemmistakin! Kaikki ovat olleet mieluisia. Toivottavasti paketin lähettäjä kommentoisi vaikka tätä postausta, niin saadaan tänne nimi lisättyä, kenelle kiitokset tästä ringistä suomme.

Jessen paketti näyttää tältä.

Pariksi paljastui Nuppunen 3v. Kiitos Phedra-äidille ja Nuppuselle myös, kaikki paketit ovat olleet mieluisia.

Jessican paketista löytyi HelloKittyä.

Pakettien lähettäjäksi paljastui Marika, joka itsekin on kova HelloKitty-fani. Kiitos kaikista paketeista, ne ovat olleet mieluisia.

Juhon paketti sisälti myös ylimääräistä, lisänä oli frisbee, kun edellisestä paketista saaduilla muovailuvahoilla ei tehnyt mitään.

Aluksi korttia etsittiin, kunnes tajusimme tuon pussukan aukaista. Siellä oli kiva pikku kala, jonka MIKAEL oli itse tehnyt. Paketteja meille lähetteli siis Mikael. Kiitos, kaikki ovat olleet mieluisia.

Nyt on lapsilla kivasti tekemistä kesällä, kun sadepäiviä sattuu. Aurinkoista kesää kaikille!