Eilen 21.10 miehen tuodessa postia kotiin työpäivän jälkeen, huomasin, että siinä on mukana paksuhko kirje minulle. TAjusin heti, että se on varmasti SAY-paketti. Avasin pakettia ja ihmettelin, että eikös tässä ollutkaan vielä paljastusta, kunnes tajusin avata käärön, jonne oli samalla kääritty nauhat. SEhän oli pitkä kirje, jossa salaisuus siis paljastui. Pariksini paljastui Annica Rimpsremsan Unelmat-blogista.

Isot kiitokset tästä lokakuun paketista ja muistakin lähetyksistä. Aivan ihania olleet kaikki ja tämäkin. Kirjeessä toivoit, että jossain vaiheessa siunaantuisi minullekin aikaa käsitöille ja askartelulle. Eiköhän sitä tässä tule, kun saan viimeiset kurssit valmiiksi.

Paketissani, kuten kuvista jo näkee, oli kaikkea ihanaa. Kovasti jo innosta tehdä joulukortteja, mutta taitaa tänä vuonna vielä se urakka jäädä.

Paketissa oli:

- 3D enkelikuvia

- valkoista piippurassia

- erilaisia papereita

- erilaisia nauhoja

- pitsireuna- ja kulmakoristeita

- göligimausteita pussi, jossa oli ohje ruotsiksi. HYvin oppi menny perille itsellä, koska tekstin ymmärsin ilman sanakirjaa. ;D

- kirje Annicalta

Suuren suuri kiitos halauksen kera sinulle Annica! Tämä ringin aika oli ihana aikaa, osasit joka kerta ilahduttaa minua lähetyksilläsi. Toivottelit kirjeesi lopussa meille valkoista joulua tunnelmallista sellaista. Kiitos paljon. Samoin toivon myös teidän perheelle. <3