Jessica sai tänään (17.11) jo pikkujoulupakettinsa. Jessica oli todella innoissaan paketista. Jouluiset kiitokset Nuppuselle ja Phedra-äidille.

Tämmöinen ihana kortti ja paketti tuli kuoresta:

Tässä paketin sisältö:

- jouluisia kiiltokuvia

- jouluisia ikkunakuvia

- kynttiläväriä

- ihana joulusukka, jonka sisällä namia (suklaatikkari, mansikkainen myslipatukka ja purkkaa)

- toinen ihana vaaleanpunainen pussukka, jonka sisällä ihana sydänkoru. Jessica laittoi tämän heti kaulaan. :)

Tässä lähempi kuva joulusukasta:

Johanna ja Juho saivat perjantaina 26.11 omat pikkujoulupakettinsa, mutta en ole aiemmin niitä ehtiny tänne laittaa. Jesse vielä odottelee omaa pakettiaan.

Juho sai paketin Juusolta ja kiittelee häntä kovasti siitä. Kalenteri pääsi jääkaapin ovea koristamaan. Suklaa oli kuulemma hyvää. Porosta tuli uusi unilelu. :) T'ältä Juhon paketin sisältö näyttää:

Johanna sai pakettinsa Iidalta ja kiittelee kovasta siitä. Johannan paketti näyttää tältä:

Vaalenapunaisesta paketista kääriytyi tämmöistä:

Jesse sai viimein omansa pikkujoulupaketin eilen. Hänelle paketin lähetti Sami. Isot kiitokset hänelle, nameja haluttiin heti maistaa. :)

Tämmöinen tuli kirjekuoren sisältä, toivottavasti siellä ei ollu vaan mitään erillään tästä, koska kirjekuori oli pahasti rikki ja sitä oli teippailtu. Lahjapaperikin oli menny parista kohdasta rikki. Toivottavasti siis lähetyksessä kaikki jutut tallella.

Tässä lahjan sisältö:

Kiitos kaikille pakettien lähettäjille. Lapset pitivät lähetyksistään todella paljon. Mukavaa joulun odotusta teille perheineen! :)