Tykkäämiseni kohteet/asiat:

Erilaiset askartelut:

- korttiaskarteluun erilaisia juttuja: 3D-askartelu (välineitä ja tarvikkeita), ääriviiva-, kulma- ja boorditarrat, tekstitarrat, niitit, nauhat, napit, erilaiset lävistäjät, taustapaperit, paperi- ja huopakukat (ym. kuviot), erilaiset puu- ja metallikuviot, happovapaat Scrapbooking tarvikkeet, leimailuvälineet, siirtokuvia, korttipohjia

- serviettiaskarteluun erilaisia juttuja: mm. decoupelakkaa (serviettilakkaa), lautasliinoja (Servettejä), ym

- kranssiaskarteluun liittyviä juttuja.

- neulahuovutus: huovutusvillaa ja neuloja

- neulomisesta pidän kanssa ja toivon, että nyt talvella olisi sitä aikaa, niin pääsisi taas puikkoja heiluttelee. :) Pengoin puikkolaatikkoani ja huomasin, että tarvitsisin:

  • KnitPro palmikkopuikot
  • pitkät puikot 9.0, 6.5, 2.5 ja 2.0
  • sukkapuikot 2.0, 4.0, 5.5 ja 6.0
  • pyöröpuikot 40cm: 4.0, 5.0 ja 6.0 60cm: 3.0, 3.5, 4.0, 4.5 ja 6.0 80cm: 3.0, 4.5, 5.0 ja 5.5

- virkkaus

  • virkkuukoukkuja 1.25, 1.5, 4.5, 5.5, 6.0 ja 8.0 sekä vähä isommat muutkin koot käy. 
  • pitsihaarukan
  • koukkuamiskoukkuja 3 ja 3.5

- ompelu: omistan ompelukoneen ja saumurin. Innostuin taas erilaisista laukuista ja tukevia kankaita tarvitaan (esim. vanhat farkut tai muuta tukevaa puuvillakangasta).

- ompeluun liittyen myös kaikki tildailuun liittyvät kankaat, merkit, nauhat ym. kiinnostavat.

- Sekä myös kerään erilaisia karkkipapereita (karkkien käärepapereita).

- Väreistä inhoan neonvärejä, mutta muuten olen kaikkiruokainen värien suhteen. Omiksi suosikeiksi on nyt noussu mm. lila, vihreä, sininen, ruskea ja punainen. Nämä kaikki eri sävyissä sekä tosiaan valkoinen ja musta erisävyissä (harmaa mukaanlukien).

- runot, värssyt, suklaa, karkit yleensä, xylitolpurkka, kaakao, leipominen, luonnossa liikkuminen, sienestäminen ja marjastaminen

- lapset, rakkaus, hello kitty, Nalle puh sekä muut tähän liittyvät, Muumit (kerään muumiastioita, mukeja ja kulhoja), Disney-hahmot, kukat, luonto, eläimet ja sitten enkelit (keräilen myös enkeliaiheisia juttuja), Kiroileva siili.

- lisäksi pidän ruuanlaitosta, mutta erityisesti leipomisesta. Leivoin niin suolaista kuin makeaakin. Ainut asia mitä meidän perheessä ei syödä on oliivit, simpukat ja osterit sekä kookoshiutaleet ja -maito, muuten olemme kaikki ruokaisia ja tykätään kokeilla erilaisia juttuja ja makuja.

- kakkujen koristeluja haluaisin opetella enemmän ja kokeilla uusia juttuja, kuten kakkukuvien maalausta ym.

EN pidä:

- tähän voisin lisätä nuo mitä en leipomisessa ja ruuanlaitossa tykkää käyttää. Eli simpukat, osterit, oliivit sekä erilaiset kookostuotteet (kookosmaito, kookoshiutaleet jne.)