Sain Kirsiltä Kirsin käsitöitä-blogista (http://tahtisade.vuodatus.net/) tunnustuksen/pokaalin. Kiitos siitä. Nyt minun vaan tulisi kertoa 8 totuutta itsestäni.

Pokaali Pikkulilliltä

1. PERHE on minulle tärkein, mies ja neljä lasta sekä kolme kissaa ja koira. Jos näitä ei olisi, tuskin olisin mitään.

2.PUUTARHURINA en ole huippu luokkaa. Kasvihuoneessa kasvatan kyllä salaattia, tilliä, yrttejä, kurkkua ja amppelitomaattia, niistä saadaan kuitenkin kesän tarpeet. Kukkia ostan valmiina taimina ja istun ruukkuihin. Tai nyt mies on kukat aina ostanu, yllättää minut joka kerta. Kovasti haluais suunnitella pihaa ja sitä vähä enempiki laittaa, ehkä joskus tulevaisuudessa.

3.KÄSITYÖT ovat minun harrastus. Tykkään tehdä käsillä, olenhan siihen ammattiin valmistunutkin, mutta valitettavasti en ole puolta vuotta pitempään alan töitä tehnyt.

4. HERKUTTELU on mukavaa. Joskus kylläkin hieman katson, mitä syön. Tykkään leipoa ja jäätelö on niin ihanaa.

5. MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA? Lapsuuden haaveni on ollut lastentarhaopettaja, ehkä joskus sekin olen. Nyt "aikuisena" luin itseni ylioppilaaksi ja nyt toivon, että pääsisin opiskelemaan lähihoitajaksi tai sosionomiksi.

6. HAMSTRAAN lankaa ja kankaita. Mut kiva olla hieman varastoa, et ku inspis iskee, niin saattais tarvittavat heti löytyä kotoa.

7. RISTIKOITA JA SUDOKUJA teen joskus, mutta en ole intohimoinen tekijä, kryptoja taas tykkään tehdä.

8. KILTTI Ja kyllä vain, olen erittäin kiltti (ainakin omasta mielestäni). Välillä itseänikin harmittaa, kun tulee luvattua kaikenlaista, mutta kun en halua ketään pulaan jättää enkä pahaa mieltä kenellekään tuottaa. EI:n sanominen on vaikeaa, vaikka nyt olen siihenkin opetellut.

Ja sitten se ehkä vaikein vaihe; tämä pokaali pitäisi jakaa kahdeksalle blogille. Blogeja, joita luen, on hurjan iso joukko suosikkeihini kertynyt. Nämä eivät ole nyt missään järjestyksessä, enkä ole varma, vaikka näille blogeille jo olisi pokaali annettukin.

1. AnniTannin elämää (http://tinnu.vuodatus.net)

2. FantaSTINA (http://fantastina.vuodatus.net)

3. Phedran kortit (http://phedran_kortit.vuodatus.net)

4. Joulun lapsi (http://joulun.aika.vuodatus.net)

5. Annelin käsityöt (http://annelinkasityot.vuodatus.net)

6. Heidin aherrukset (http://reddragonknitting.blogspot.com)

7. Elämäni käsityöt (http://elamanikasityot.blogspot.com)

8. Elämän helmiä (http://annehelena.blogspot.com)